Danas igraju Kauboji! Utakmicu Nizozemska - Hrvatska gledajte večeras na RTL-u!

26.01.2022. 12:22:00

DANAS OD 16:50

Ako niste u mogućnosti u to vrijeme biti pokraj malih ekrana i utakmicu Nizozemska – Hrvatska pratiti od 17:55 na RTL-u, prijenos utakmice i snimku možete gledati bilo kad i bilo gdje na PLAY-u.

Hrvatska više ne može ući u polufinale niti zaigrati u utakmici za 5. mjesto pa je ogled protiv Nizozemske zapravo susret kojim se Hrvatska želi oprostiti od prvenstva dignute glave i pokazati da je bolja momčad od protivnika. S druge strane, Nizozemci pobjedom mogu zaigrati u susretu za 5. mjesto pa će sigurno, poput Hrvata, učiniti sve što mogu da dobiju susret. Nizozemski desni bek Kay Smits i dalje je najbolji strijelac prvenstva s 45 golova pa na njega Hrvatska treba posebno obratiti pozornost. No i Ivan Čupić  bori se za posebno priznanje; s još dva gola postat će najbolji strijelaca Eura u povijesti.

Uvodnu emisiju 'Vrijeme je za rukomet' i prijenos utakmice Nizozemska - Hrvatska gledajte danas od 16:50 na RTL-u!

Ne propustite pogledati i druge današnje utakmice:

Crna Gora – Island od 15:25 na RTL2

Danska - Francuska od 20:20 na RTL-u

Izvor: RTL.hr/PDN/Foto:RTL

Izvorni autor: RTL.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.