DEBITANT MEĐU VATRENIMA ‘Kad sam vidio poruku, morao sam dva puta pročitati da se uvjerim da je istina, nije više bilo spavanja‘

17.05.2022. 10:48:00

Vratar Rijeke Nediljko Labrović je po prvi puta pozvan u hrvatsku nogometnu reprezentaciju
 
  

Nediljko Labrović, vratar Rijeke, dobio je poziv prvi put nacionalnu vrstu. Uz Dominika Livakovića i Ivicu Ivušića.

"Kad sam se probudio ujutro vidio sam poruku na mobitelu, a kad sam otvorio to je bio pozivu u reprezentaciju. Iskreno, onako na prvu i ja sam dvaput pogledao da se uvjerim da je istina. Nakon toga više nije bilo ni spavanja, nisam mogao vjerovati, za mene je to stvarno veliko priznanje. Vjerovao sam uvijek u sebe, ali nisam možda mislio da će ovakvo priznanje stići ovako brzo. Čast mi je što sam se našao na popisu reprezentacije, za mene je to prije svega veliki motiv za dalje", rekao je oduševljeni Labrović koji finišira prvu sezonu u Rijeci.

"Od kad je objavljena vijest, čestitke stižu iz cijele Hrvatske, od mog Sinja pa dalje. Svi čestitaju, naravno moja obitelj je najsretnija i zapravo kad vidiš koliko je ljudima drago zbog toga onda ti to još više znači."

Iznenađeni ste pozivom?

"Možda je bio neočekivan, ali s druge strane cijelu sezonu, do prije nekoliko kola, bili smo u borbi za naslov prvaka i još nas čeka finale Kupa Hrvatske. Neizmjerno mi je drago zbog poziva i ovo je priznanje za cijeli klub, ne samo za mene, jer cijelu sezonu igrali smo na visokoj razini. Na meni je da nastavim raditi, ovo je prije svega veliki korak, ali i motivacija za dalje."

Sva trojica vratara brane u HNL-u, a ukupno je Dalić pozvao šestoricu iz domaćeg prvenstva. Još su trojica na pretpozivu.

"Drago mi je što sam se izborio za mjesto jer Hrvatska ima pregršt kvalitetnih golmana tako da ovaj poziv ima veliku težinu. Kvaliteta HNL-a se podignula proteklih godina pa s time i vratari moraju biti bolji. Drago mi je što sam u društvu Livakovića i Ivušića, radi se prije svega o sjajnim ljudima i naravno odličnim vratarima."

Pred Vatrenima su četiri utakmice.

"Vjerujem da ova reprezentacija može jako puno, na kraju krajeva Hrvatska je to dokazala već u puno navrata. Osobna očekivanja? Prije svega veselim se što ću osjetiti atmosferu u reprezentaciji, dobiti priliku trenirati s mojim kolegama iz HNL-a, a ako se ukaže prilika u kojoj utakmici, ja sam spreman."

Izvor: sportske.hr/Foto: fah

Izvorni autor: Dražen Antolić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.