Detalji groznog napada šipkom u Splitu: Horor se dogodio u gluho doba noći, žrtva ima samo 18 godina

16.06.2024. 17:42:00

Žrtva je prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć

Nepoznati muškarac je danas na području Splita šipkom udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem, priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Žrtva je prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Utvrđeno je kako je zadobila tešku tjelesnu ozljedu u obliku frakture zapešća na ruci. Ima i lakšu ozljedu na glavi. Otpuštena je iz bolnice, prenosi Slobodna Dalmacija.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid. Obaviješteno je i Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. U tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem.

Slobodna doznaje da se napad šipkom dogodio noćas na Kmanu, u Benkovačkoj ulici oko 2 sata i 40 minuta, a napadnuta je 18-godišnja djevojka.

Iz policije su pozvali sve građane koji eventualno raspolažu s korisnim informacijama vezanim uz ovaj slučaj da dođu u najbližu policijsku postaju ili nazovu policiju na broj 192 kako bi policijski službenici mogli s njima obaviti razgovor.

"U cilju zaštite žrtve nismo u mogućnosti u ovom trenutku pružiti više informacija vezano uz opisani događaj, naveli su.

U policiji su nam potvrdili da napadnuta žena nije strankinja. Radi se o Splićanki, prenosi Slobodna Dalmacija.

Izvor: jutarnji.hr/Foto: Fah

Izvorni autor: Marko Didić/Slobodna Dalmacija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.