Detalji pucnjave kod Maksimira 'Ispalili su više hitaca, muškarca pogodili u stopalo. Uhvaćeni su'

07.12.2022. 17:05:00

POLICIJA O PUCNJAVI

Policija je odmah pokrenula potragu za počiniteljima. U manje od sat vremena priveli su prvo dvojicu muškaraca u Vrbovcu, a 20-ak minuta kasnije još dvojicu - jednog u Vrbovcu, jednog na Pešćenici, piše 24sata

Policija je oko 11.20 sati zaprimila dojavu da je u zagrebačkim Donjim Sveticama došlo do okršaja između nekoliko muškaraca. Počinitelji su ispalili nekoliko hitaca u muškarca i ranili ga u predjelu stopala. Ubrzo je na mjesto događaja stigla policija koja je započelaa potragu za počiniteljima, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Na području Vrbovca, u manje od sat vremena policija je uhitila dvojicu muškaraca koji se dovode u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela. Dvadesetak minuta kasnije, uhićena su i preostala dvojica muškaraca, jedan također na području Vrbovca, a drugi na području Peščenice, koji se dovode u vezu s okršajem.

Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć, a kriminalističko istraživanje u tijeku.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: Sara Lea Čenić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.