DIJAGNOZA MILORADA PUPOVCA! Poznati psihijatar: ‘On je impotentan’

11.09.2019. 18:10:00

ISPOD MASKE KOMPLEKSI

Samouvjereno i godinama predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac gradi svoju političku karijeru te postaje jedan od najuspješnijih hrvatskih političara. U čemu je tajna Pupovčeve samouvjerenosti za naš je portal otkrio ugledni psihijatar Vladimir Gruden. ”Tajna Pupovčeva uspjeha je u njegovoj impotenciji, znate, svi ljudi koji su tako snažni zapravo su duboko iskompleksirani. On se skriva iza svojih slabosti tim stavom koji zauzima, a tajna je između ostaloga i u ljudima s kojima se okružio”, smatra Gruden te dodaje da zapravo takvi ljudi, s dubokim kompleksima oko sebe moraju imati slabe ljude koje mogu držati pod kontrolom, što je slučaj i s Pupovcem. On je naprosto takva figura, i sve povijesne političke ličnosti zapravo su imale duboke komplekse”, napominje naš sugovornik. “Primjerice, Hitler je bio duboko iskompleksiran, Napoleon Bonaparte bio je pak, iskompleksiran zbog svoje visine.

I Milorad Pupovac snagu crpi iz svojih slabosti, to je tajna njegove samouvjerenosti, to su naprosto takvi ljudi. On je nesretan i duboko iskompleksiran čovjek, to se da iščitati iz njegova stava”, argumentira  ugledni psihijatar uvjeren da Pupovcu i političke okolnosti itekako idu naruku, te da su, između ostaloga, baš te okolnosti i odnosi između Hrvatske i Srbije područje unutar kojih se on gradi i liječi vlastite komplekse.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:teleskop.hr

Izvorni autor: Iva Međugorac

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.