Dječak (14) očevim pištoljem pucao u školi, ubio šestoro ljudi, među njima i djeca (VIDEO)

03.05.2023. 10:58:00

Napadač je odveden na ispitivanje u policijsku stanicu. Motiv napada još je nepoznat, a mete su bili zaštitar i drugi učenici.

Jutros oko 8:40 sati u osnovnoj školi u Beogradu 14-godišnji učenik počeo je pucati u razredu. Incident se dogodio u školi Vladislav Ribnikar, a dječak je navodno na nastavu ponio očev pištolj. 
Prema najnovijim informacijama, u napadu je ubijeno šestoro ljudi među kojima je zaštitar, ali i nekoliko djece. Troje djece je hospitalizrano, dvoje je stabilno a jedno je u kritičnom stanju, piše Nova.rs. Neslužbeno dodaju da je više od desetoro djece prevezeno na hitnu pomoć.
Nova.rs piše da je 14-godišnji učenik sedmog razreda pokušao pobjeći s mjesta događaja, no policija ga je brzo uhitila i odvela na ispitivanje. Motiv napada još je nepoznat, a jedna od meta navodno je i bivša učiteljica. 

- Učiteljica je slala poruke, zatim je telefon počeo neprestano zvoniti. Slošilo mi se, trčala sam, došla sam u papučama. Nisam mogla prići školi, htjela sam samo vidjeti je li moje dijete dobro. Ne znam zašto se ovo dogodilo, rekla je za Blic potresena majka pred školom u kojoj se dogodio napad.

Zbog pucnjave su zatvorene dvije ulice u Beogradu.

Izvor: Večernji list

Izvorni autor: VL/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.