Donald Trump - God Bless Croatia (Video)

21.04.2020. 07:40:00

Donald J. Trump pravi je primjer američke priče o uspjehu. Tijekom svojeg života neprestano je postavljao standarde poslovne i poduzetničke izvrsnosti. Tako je i ulaskom u politiku i javnu službu odnio pobjedu na predsjedničkim izborima u svojoj prvoj političkoj kandidaturi.

Nakon što je diplomirao na Visokoj školi za financije Wharton, gospodin Trump krenuo je očevim stopama te postao poduzetnik u prometu nekretninama i ušao u svijet poslovanja nekretninama u New Yorku. Trumpov potpis uskoro je postao sinonim za najprestižnije adrese na Manhattanu, a zatim u cijelom svijetu. Kao ostvaren autor, gospodin Trump je napisao više od 14 bestselera, a uz to što je proglašena knjigom godine, njegova prva knjiga, Umjetnost sklapanja poslova, smatra se poslovnim klasikom.

Milijuni Amerikanaca okupili su se oko njegove poruke obnove zemlje i narušavanja statusa-quo – ovo je uistinu bila nacionalna pobjeda i povijesni trenutak.

Predsjednik Trump u braku je sa svojom suprugom Melanijom s kojom ima sina Barrona. Uz Barrona, gospodin Trump ima četvero odrasle djece, Dona Jr.-a, Ivanku, Erica i Tiffany te osmero unuka.

(Izvor biografije: whitehouse.gov)

Pisali smo:

Podržavamo suradnju s Hrvatskom kako bi osnažili demokratske i gospodarske reforme te pomogli u prevladavanju nasljeđa komunizma, rata i etničkih podjela. Radimo za poboljšanju lokalnih kapaciteta Hrvatske za borbu protiv terorizma, trgovine ljudima, organiziranog kriminala i korupcije. Naš cilj je osigurati da Hrvatska i dalje poduzima sve potrebne korake kako bi učvrstila svoje mjesto u zajednici demokratskih država i postala model stabilnosti, mira i suradnje.

Kao partner, SAD potiče sigurnosnu suradnju i pomoć za jačanje hrvatskih vojnih kapaciteta.

Sjedinjene Države su značajan partner u naporima Hrvatske za razminiranje ratom pogođenih područja i pomoći žrtvama mina. Pružamo izravna i odgovarajuća financijska sredstva kako bi Hrvatska postala zemlja bez mina.

Umjesto zaključka:

Izvor: America's Voice

Izvorni autor: Pripremio: Ivan Remeta (Johnny)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.