Doznajemo detalje rekonstrukcije Vlade: Ukida se Ministarstvo branitelja i pripaja MORH-u, ministrarsku poziciju preuzima Tomo Medved?

31.03.2022. 09:50:00

Margareta Mađerić mogla bi doći umjesto ministra Aladrovića, a Berošev resor trebao preuzeti Tomislav Dulibić

Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar branitelja, kako doznaje Jutarnji list, mogao bi u uskrsnoj rekonstrukciji Vlade umjesto Marija Banožića preuzeti njegov resor u spojenom Ministarstvu obrane i hrvatskih branitelja.

Ponovno je, dakle, u HDZ-u aktualizirana ideja o spajanju resora branitelja i obrane, koja se spominjala i na početku mandata ove Vlade 2020., a sada je, potvrđeno nam je iz više izvora, ponovno na stolu i o njoj će se ozbiljno razgovarati.

Naši sugovornici ipak s ogradom kažu da je tek riječ o ideji koja će se razmatrati, a što će biti na kraju, jasno, odlučit će premijer u dogovoru s Medvedom.

O navedenoj temi čitajte više u narednim danima. 

Izvor: jutarnji.hr/Foto:Fah

Izvorni autor: Goran Penić i Rozita Vuković

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.