Doznajemo identitet napadača iz Španskog kojeg je s mjesta zločina odvezla privedena Anđela Č.

27.02.2023. 11:20:00

Nacional. hr doznaje identitet napadača koji je u petak pucao u glavu 43-godišnjem Krešimiru G. na parkiralištu u Španskom. Riječ je o Ivici Šišari, suvlasniku jednog bivšeg zagrebačkog narodnjačkog kluba. Doznali smo to od izvora koji poznaju par upleten u pokušaj ubojstva, koji su prepoznali 47-godišnju pomagačicu, a za nacional.hr tvrde da je riječ o Anđeli Č..

Izvori tvrde da je nedavno bio s njima u kontaktu te da je Šišara djelovao prilično rastreseno i žalio se ‘da ga svi varaju’.

Zagrebačka policija, podsjetimo, podigla je kaznenu prijavu u slučaju pokušaja ubojstva 43-godišnjeg Krešimira G. u zagrebačkom naselju Špansko. Prijava nije podignuta protiv napadača, već protiv ženske osobe koja je s njim bila te večeri u automobilu, i koja ga je, prema izjavama očevidaca, odvezla s mjesta događaja.

Nacional je, inače, još 2006. godine pisao o Šišari i klubu. Šišara je rođen u Šibeniku, ali se još kao dijete doselio u Zagreb. Kad je razmišljao o otvaranju ugostiteljskog objekta, ispričao je tada, uzor su im bili uspješni klubovi s narodnom muzikom koji su bili financijski najisplativiji.

Screenshot/Nacional

Privedena žena, neslužbeno se doznaje, supruga je počinitelja te da policija sumnja da je upravo on počinitelj za kojim intenzivno tragaju. Policija je ženu prijavila da je ‘pomogla nepoznatoj osobi pri pokušaju ubojstva’, te bi trebala biti ispitana pred dežurnim tužiteljem zagrebačkog Županijskoga državnoga odvjetništva.

Ranjeni Krešimir G. je godinama u tome klubu radio kao voditelj, navodi Jutarnji list.

Liječnička pomoć ozlijeđenom muškarcu pružena je u KBC-u Sestre milosrdnice, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Trenutno se nalazi u jedinici intenzivne skrbi u kritičnom stanju.

Podsjetimo, do pucnjave je došlo u petak u 19:40 sati na parkiralištu u Španskom. Počinitelj je iz vatrenog oružja žrtvu upucao u glavu. Potom je pobjegao u BMW-u, a prema navodima medija, policija zna registraciju BMW-a iz kojeg je izašao napadač, kao i identitet osumnjičenog napadača

Izvor: nacional.hr/Foto: Screenshot

Izvorni autor: Nacional

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.