Drama u Hamburgu: Na tribini se srušio brat domaćeg igrača! On u suzama, više se nije igralo

01.11.2021. 13:08:00

DRUGI PUT U DVA TJEDNA

Gosti su vodili 11-8, igrala se 23. minuta kada je sve stalo i kada je golman gostiju Silvio Heinevetter s klupe signalizirao sucima da se nešto događa na tribinama...

Nova drama u njemačkim rukometnim dvoranama. Nakon što je prije dva tjedna prekinuta utakmica Bergischera i Wetzlara jer je jednom gledatelju pozlilo, isto se ponovilo u nedjelju u Hamburgu gdje je kod HSV-a gostovao Melsungen naših Domagoja Pavlovića i Marina Marića.

24sata
Prizor iz Bergischera prije dva tjedna | Foto: DPA/PIXSELL

Gosti su vodili 11-8, igrala se 23. minuta kada je sve stalo i kada je golman gostiju Silvio Heinevetter s klupe signalizirao sucima da se nešto događa na tribinama. U publici je pozlilo jednom gledatelju, a ispostavilo se da je to bio brat domaćeg rukometaša Thiesa Bergemanna.

24sata
Silvio Heinevetter uočio je da nešto nije u redu | Foto: DPA/PIXSELL

Dok se nesretnom momku ukazivala pomoć, suci i delegati vijećali su što napraviti od utakmice dok su igrači čekali u svlačionici. Na zahtjev domaćina obje su strane pristale da se utakmica ne nastavi.

- Mladić je dobro, ali morali smo prekinuti utakmicu. Svi smo bili pod dubokim šokom - rekli su iz redova Hamburga.

Bergemann je, u suzama i još uvijek u dresu, bio pratnja svom bratu u kolima hitne pomoći. U bolnici se, pak, mladić nije mogao sjetiti ničega, ali u stabilnom je, srećom, stanju.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Izvor: 24sata/ Foto: DPA/PIXSELL

Izvorni autor: Davor Kovačević/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.