DRAMA U ZAGREBU ZAVRŠILA, POLICIJA OBJAVILA VELIKU VIJEST! Uhićen mladić koji je mačetom upao u školu

06.03.2023. 19:23:00

Nakon tri sata bijega policija je ušla u trag i uhitila na području Medveščaka 18-godišnjaka koji je nešto prije 14 sati danas utjerao strah u kosti u Klasičnoj gimnaziji!

Iz PU zagrebačke su potvrdili uhićenje te navode da je osoba pod nadzorom policije.“Danas oko 13.50 sati na području Medveščaka, u prostorije obrazovne ustanove došao je tada nepoznati mladić. Nakon toga, na hodniku je susreo učenika kojeg je i tražio, a kojem je oštrim predmetom uputio prijetnje. Nakon upućenih prijetnji, mladić je pobjegao. Informacije i saznanja koje je zagrebačka policija prikupila o samom događaju, rezultirala su ciljanom potragom za mladićem starosti 18 godina”, potvrdili su iz zagrebačke policije navodeći da je u tijeku dalje kriminalističko istraživanje, piše 7dnevno.

Podsjetimo, u 13 sati i 48 minuta zagrebačka policija primila je dojavu kako je u prostor Klasične gimnazije u Križanićevoj ulici u Zagrebu upala nepoznata osoba naoružana mačetom. U pozadini incidenta je vršnjačka svađa zbog koje je mladić ušao u školsku zgradu u Križanićevoj ulici.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.