Dramatični incident u Biogradu: Muškarac (47) udario bivšu djevojku i njenu obitelj automobilom

29.01.2024. 13:10:00

U subotu navečer, u dvorištu obiteljske kuće u Biogradu, 47-godišnjak je izazvao dramatičan incident, automobilom udarivši svoju bivšu djevojku, njezinog novog partnera i njegovu majku.

Prema sumnjama policije, incident se dogodio 27. siječnja u večernjim satima kada je osumnjičeni izrekao ozbiljne prijetnje smrću 29-godišnjakinji, 36-godišnjaku te 57-godišnjakinji. Nakon verbalnog sukoba, osumnjičeni se udaljio unatrag vozeći automobil i udario oštećene osobe prije nego što je napustio mjesto.

Osumnjičeni je brzo uhićen nakon dojave i priveden u policijske prostorije. Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć, pri čemu su 29-godišnjakinji i 36-godišnjaku konstatirane lake ozljede, dok je 57-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede.

Dodatno, osumnjičeni se tereti da je tijekom prethodna tri mjeseca pokazivao nametljivo ponašanje prema 29-godišnjakinji, slanjem uznemiravajućih poruka koje su izazvale njezinu uznemirenost i strah za vlastitu sigurnost.

Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, 47-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok se kaznena prijava dostavlja nadležnom državnom odvjetništvu, prenosi Priznajem.hr.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/Priznajem.hr/Zadarski list

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.