DVOJE TEŠKO OZLIJEĐENIH: Dok su izvodili radove, pali su sa preko 2,5 metra visine! Odmah prevezeni u bolnicu!

15.02.2021. 17:04:00

Na području Zagreba, u istome danu dogodile su se dvije nesreće na radu u kojima su teško stradala dva radnika.

Prva se takva nesreća dogodila 12. veljače u 8:40 sati u Ulici Filipa Vukasovića, kada je muškarac uklanjao viseći oluk sa jedne stambene zgrade, gdje je u jednom trenutku najvjerojatnije izgubio ravnotežu i pao s platforme kamiona s visine 2,76 metara na tlo. Odmah je prevezen u KB Sestre milosrdnice, gdje mu je pružena liječnička pomoć, a utvrđene su teške ozlijede.

Oko 16 sati istoga dana na Peščenici, u Ulici Hermana Bužana, dok je 62-godišnji zaposlenik poduzeća iz Zagreba na stambenoj zgradi izvodio radove, pao je s visine 2,5 metara. Nesreća se vrlo vjerojatno dogodila dok je pričvršćivao oplatu za izlijevanje betona i tada je s ljestava pao na tlo. Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Izvor: dnevno.hr

Izvorni autor: Maja Štefanac/Luka Stanzl/Pixsell/ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.