EKSKLUZIVNO: Ako država pošalje inspekciju da napokon blokira puč kojim Zdravko Mamić želi zadržati kontrolu nad desecima milijuna Dinamovih eura, klupski izvor najavljuje Mamićevu osvetu HDZ-u

24.01.2023. 10:32:00

ZDRAVKO MAMIĆ TAJNO JE IZDAŠNO FINANCIRAO kampanje HDZ-a 2014. i 2015., pomagao Plenkoviću da uđe u Europski parlament i više puta koristio resurse Dinama za internetsko trolanje HDZ-ovih političkih protivnika. Zato u Klubu vjeruju da se HDZ zbog Mamićeva ‘crnog novca’ u stranačkoj blagajni boji da Mamić sve to ne objavi pa se s njime ne želi obračunati

Zdravko Mamić, odbjegli pravomoćno osuđeni nogometni moćnik i jedan od protagonista u sve intenzivnijem ratu za prevlast nad desecima milijuna eura koji su na putu u klupsku blagajnu zagrebačkog Dinama, zasigurno je spreman krenuti u rušenje HDZ-a uz pomoć tzv. trolova. Bio bi to osvetnički čin ako se institucije države pod kontrolom HDZ-a, sukladno službeno potvrđenim najavama, uključe u suzbijanje puča koji je Mamić organizirao preko sebi lojalnih ljudi u Skupštini kako bi smijenio člana Uprave Krešimira Antolića i zadržao prevlast u klubu. Predviđanje je to izvora neposredno upućenog u aktualna previranja u Dinamu, koji raspolaže s dubinskim saznanjima o tome kako je Mamić uz pomoć klupske infrastrukture i novca svojedobno već bio organizirao i financirao spomenutu mrežu trolova da pomaže HDZ-u tijekom više predizbornih kampanja, uključujući i onu koja je tijekom 2014. danas aktualnog premijera Andreja Plenkovića lansirala među zastupnike u Europskom parlamentu. Mamić bi u posljednjoj “ofenzivi” za povrat moći i kontrolu nad milijunima u Dinamu mogao javno plasirati i informacije o tome na koje je sve načine financirao HDZ.

Izvor: nacionalno.hr/Foto: fah

Izvorni autor: Orhideja Gaura Hodak

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.