Facebook gori: 'Od Rujanfesta ste napravili Srbijafest, sramite se'

31.08.2019. 09:05:00

Seka Aleksić, Bajaga i instruktori, Željko Joksimović, Miroslav Ilić, Željko Samardžić, Dejan Matić, Ministarke samo su neke od zvijezda koje će tijekom rujna nastupati na popularnom zagrebačkom festivalu.

Iako ga putem Facebooka najavljuju kao 'Najjači Rujanfest dosad', navodeći kako će uz srpske i izvođače iz BiH, nastupati i oni domaći, zagrebačka kopija 'Okotberfesta'  nekim građanima nije baš najbolje sjela, pogotovo zbog najavljenih izvođača iz Srbije, što su organizatorima i dali do znanja u komentarima na službenoj Facebook stranici.

"Dno, dno, dna", "Užas, koja glazba, taman za cirkus", "Od rujan festa ste napravili srbija fest, sramite se", "Tragedija našeg grada", "Prekrasno... ništa me više ne može iznenaditi...Bravo za organizatore i nadam se da ćete propast... mada znam da nećete jer pola zagreba sluša to gov*o od muzike", "A kaj bi ti, Prljavce možda da sviraju. Ovo ti je pravo purgerski", O majko mila uz toliko hrvatskih pjevača, grupa, bendova..... o stvarno smo jadni", samo su neke od reakcija komentatora ispod najava festivala, pogotovo ispod  najave koncerta Seke Aleksić.

Nezadovoljnicima organizatori odgovaraju kako "glazba nema granice", navodeći  kako uz Seku Aleksić  nastupaju i Edo Maajka, Detour, Dino Jelusić, Pravila igre, Marko Kutlić, Miki Solus i puno tribute bendova...

Izvor: Dragovoljac.com/Foto:Dragovoljac.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.