FOTO Obilježena 12. obljetnica pogibije general-bojnika Gordana Čačića…

21.12.2020. 18:54:00

Izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH odalo je počast generalu Čačiću na zagrebačkom Gradskom groblju Mirogoj...General-bojnik Gordan Čačić preminuo je 20. prosinca 2008. godine od posljedica nesreće na skijaškoj stazi kod Cortine d’Ampezzo u Italiji...

Izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH odalo je počast generalu Čačiću na zagrebačkom Gradskom groblju Mirogoj…

Dvanaesta godišnjica smrti tragično preminulog general-bojnika Gordana Čačića obilježena je u ponedjeljak, 21. prosinca 2020. godine na zagrebačkom Gradskom groblju Mirogoj.

Uz obitelj Čačić, izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH na čelu s državnim tajnikom Brankom Hrgom, načelnikom Obavještajne uprave Glavnog stožera OSRH brigadnim generalom Željkom Živanovićem i zamjenikom ravnatelja Vojno sigurnosno-obavještajne agencije brigadnim generalom Ivicom Komljenom, odali su počast na grobu general-bojnika Gordana Čačića, gdje su položili vijence i zapalili svijeće.

General-bojnik Gordan Čačić preminuo je 20. prosinca 2008. godine od posljedica nesreće na skijaškoj stazi kod Cortine d’Ampezzo u Italiji.

Obilježena 12. obljetnica pogibije general-bojnika Gordana Čačića | Foto: MORHM.M.

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN/Foto: MORHM.M.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.