FOTO Pijan jurio Minijem kroz Crikvenicu. Pokupio red stupića

12.12.2021. 10:54:00

Pola minute prije nesreće prošao sam tim nogostupom, priča nam čitatelj koji dodaje da su nesreće česte u toj ulici. Iz policije su nam rekli da je 27-godišnjak bio pod utjecajem alkohola...

Prometna nesreća u nedjelju rano ujutro šokirala je mještane Ulice kralja Tomislava. Pijani 27-godišnjak Minijem je izgubio kontrolu nad autom i pokupio red stupića u ulici, piše 24sata .

Sve se odvilo oko 1.15 sati, a čitatelj koji nam je poslao fotografije kaže kako ovo nije prva takva nesreća u njihovoj ulici te misli da bi se trebalo nešto učiniti po pitanju sigurnosti.

24sata
Foto: čitatelj 24sata

- Pola minute prije nesreće prošao sam tim nogostupom. Nisam pretjerano reagirao jer sam već po zvuku znao što je bilo, nije prvi niti zadnji put. Bojim se onuda proći svaki dan, a pogotovo kad se vraćam u to doba noći - kaže nam čitatelj.

Iz PU primorsko-goranske dodaju da se radi o materijalnoj šteti te da nitko nije ozlijeđen. 

Izvor: 24sata/ Foto: čitatelj 24sata

Izvorni autor: Domagoj Plantak / 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.