(FOTO) PROSVJED U PETRINJI! DALI SI TRUDA ZA TRANSPARENTE: ‘Moja žena piša u kantu, dok se muljevi brčkaju i prduckaju u jacuzziju’!

13.03.2021. 17:29:00

Dio građana Petrinje ponovno prosvjeduje, ovaj put zbog spore obnove zgrada. Prije samo nekoliko dana, prosvjedovali su građani nezadovoljni tempom kojim se dijeli građevinski materijal iz donacija.

Photo: Edina Zuko/PIXSELL

Danas poručuju kako je obnova naprosto pre spora.

“Grad nisu zgrade nego ljudi”, poručuju prosvjednici koji su se danas okupili u Petrinji. Smeta im spora obnova grada koji je razoren u potresu u prosincu.

Jedan građanin drži transparent na kojem piše: “Dok se muljevi brčkaju i prduckaju u jacuzzijui, moja žena piša u kantu”.

Photo: Edina Zuko/PIXSELL

Od građana su se mogli čuti uzvici “Želimo ostati u Petrinji”, ali i kritike upućene gradonačelniku Darinku Dumboviću.

Dumbović je prošlog tjedna obećavao da će stožer izlaziti na teren kako bi procijenio koliko nekome materijala treba, a poslije će se voditi evidencija o tome tko je što uzeo – putem aplikacije.

“Pa gledajte mi smo 15 dana, mi smo ostali bez ijedne institucije, pa država je nekidan došla s kontejnerima, pa nisam ja Batman, jel’ vi mislite da sam ja Batman”, kazao je tad Dumbović na pitanje je li to već trebao napraviti ranije, a ne kada je već prošlo više od dva mjeseca.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Photo: Edina Zuko/PIXSELL

Izvorni autor: N.K./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.