(FOTO) SAČIĆ POTRESEN! ‘BAGRA IZ PUPOVČEVIH NOVOSTI MI PODMEĆE’: ‘Sačić je bio član Saveza komunista’! Objavljena fotografija

08.10.2020. 20:06:00

Saborski zastupnik Željko Sačić i član Hrvatskih suverenista na Facebook profilu žestoko je reagirao nakon što su “Novosti” objavile fotografiju Sačićevog kartona saveza komunista Hrvatske. Priznaje da je bio član komunističke organizacije, ali tvrdi kako to ne znači da je stajao iza ‘protuhrvatskih’ ideja.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Da..nazalost bio sam clan te protuhrvatske komunisticke organizacije ..Postao sam to za “nagradu” ,kao odlican ucenik u Srednjoj milicijskoj skoli..i to od svoje 17 godine..(u koju sam se upisao sa 14 godina). Misleci tada da je to drustveni vrhunac i okvir za idealno drusttvo..za sve dobre, pametne, postene , i marljive ljude.. No, ovaj karton nikad nisam vidio niti znam da postoji..Hrvat sam ..po ocu i majci..ako to koga interesira..sve je to i javno poznato..Nisam u tom razdoblju radio nista nemoralno..necasno..protunarodno, samo ucio , skolovao se, studirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu( uz rad..o svom trosku) ..i zasnivao obitelj..Nisam za nista kriv..niti cete mi bagro natovariti nikakvu ” krivnju”.Svoje hrvatstvo( ne jugoslavenstvo) sam milijun puta dokazao tijekom DOR-a..od ATJ Lucko..pa dalje..do kraja Rata..Kukavice bijedne..podle..udbaske.Di ste bili kad sam se godinama, s puskom u ruci ( u blatu..po kisi, snijegu,, na žegi..) hrabro, bez kalkulacija, krvavo tukao i umirao za Hrvatsku? GADOVI ZLOBNI..kriminalni..protuhrvatski, necete me ni danas zaustaviti u borbi za bolju Hrvatsku….Ni lazima niti prijetnjama.

Gamad..objavite i tko je to ( taj “Karton”) iskreirao..osmislio..tko ga potpisao ?

Kompliment mi je da su to objavile velikosrpske cetnicke Pupovceve ” Novosti”..koji me u kartonu cast deklariraju Hrvatom..a cas “Jugoslavenom”…A u ratu me ..unatoc toj mojoj “komunistickoj” proslosti ..redovito, u svakoj svojoj vojnoj Naredbi( poput tisuca drugih hrvatskih ratnika ) zvali USTASOM.
Evo ..ovo toj cetnickoj , Pupovcevoj bagri iz ” Novosti” , najvise danas kod mene , kao hrvatskog politicara u Hrvatskom saboru , najvise smeta;
“Sačićeve radikalne poruke, koje su još jučer imale doseg društvene i medijske margine, sada se iz tjedna u tjedan odašilju putem saborske govornice.”..
Ali..badava vam trud..hrvatski narod me tu izabrao…i Njemu SLUZIM

Da..nazalost bio sam clan te protuhrvatske komunisticke organizacije ..Postao sam to za "nagradu" ,kao odlican ucenik...

Objavljuje Željko SačićČetvrtak, 8. listopada 2020.

Izvor: Dnevno.hr/Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Izvorni autor: Željko Sačić/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.