GANUO CIJELU HRVATSKU! Bolesni branitelj dobit će stan i njegovateljicu! Evo tko je sve reagirao!

12.11.2021. 21:53:00

MUJO IBRAHIMOVIĆ

Slučaj hrvatskog branitelja Muje Ibrahimovića kojeg je Inicijativa branitelja Petrinje pronašla u kamp kućici, snažno je uzdrmala sve one koji su pogledali video i priču objavljenoj na našem portalu…

 Snježana Vučković/Dnevno.hr

Uvjeti nedostojni čovjeka

Ovaj nesretni dragovoljac Domovinskog rata pronađen je potpuno sam, bolestan i teško pokretan zbog posljedica izazvanih moždanim udarom. Uvjeti u kojima su ga našli petrinjski branitelji su, kažu, nedostojni čovjeka. Ibrahimović je nakon potresa smješten u kamp kućicu koja je postavljena pored njegove derutne kuće.

Foto: Dnevno

“Nakon naše snimke, Muji su se javili iz Udruge branitelja Bošnjaka, kao i iz Ministarstva hrvatskih branitelja… U hitan postupak ide stambeno zbrinjavanje, pronađen mu je stan u Glini, kao i njegovateljica, te domaćica koja će se o njemu brinuti. Što se nas tiče, mi ćemo se pobrinuti za selidbu”, doznajemo od Ive Vranića, predsjednika Inicijative branitelja Petrinje.

Vranić dodaje kako se oko slučaja Muje Ibrahimovića angažirao i tamošnji hodža.

Foto: Dnevno

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto:Dnevno.hr

Izvorni autor: Snježana Vučković/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.