Gdje su krivci za 938 bijelih križeva?

12.06.2022. 14:43:00

Dok se traži procesuiranje hrvatskih ratnih pilota, inače Junaka hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, opet, već po tka zna koji puta postavljamo pitanje: Gdje su krivci  za 938 bijelih križeva, od kojih svaki  simbolizira jednu žrtvu ekshumiranu na  Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru?

Ovi križevi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovdje su pokopane cijele generacije, mladost Vukovara i svih krajeva Hrvatske.

Tko su krivci što još do danas nitko nije odgovarao za ovaj strašan zločin, dok s druge pak strane Srbi, koji su bili agresor na Republiku Hrvatsku, BiH, Sloveniju i Kosovo, svako malo optužuju one koji su branili svoje domove.

I dok su Hrvati prisiljeni odgovarati na izmišljene optužbe, u svezi ratnih pilota,  938  bijelih križeva, nažalost ne znaju za pravdu.

A riječ je o najvećoj masovnoj grobnici u Europi nakon II. svjetskog rata!

Je li moguće da za ovo masovno zlo nema odgovornih, baš kao što je i šutnja, muk, kad se pita: tko je pobio više od 400 hrvatskih dječaka i djevojčica u vrijeme velikosrpske agresije?

Mladen Pavković

Izvorni autor: Mladen Pavković/PDN/Foto:Grad Vukovar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.