GENERAL SAČIĆ: “Neočekivan, nestvarni politički događaj! Pupovac se zahvaljujući Škori i zakletim ustašama preobratio!”

09.06.2020. 19:25:00

General Željko Sačić je ironično prokomentirao današnji pokušaj Milorada Pupovca da diskreditira Miroslava Škoru tvrdnjom kako bi “neki u Beogradu radije bi vidjeli Škoru u Banskim dvorima nego mene. Radije vjerujem zakletim ustašama nego nekome tko samo svira!”, rekao je Pupovac.

Sačić mu je odgovorio, “”Ajde… hvala Ti Bože.. hvala i našem ŠKORI.. na neočekivanom, nestvarnom političkom i povijesnom događaju… Naime,kako svjedočimo Škoro je grandiozno pridonio da se Pupovac, dosad nepokajani deklarirani, tvrdokorni ( veliki) Srbin, i službeni ( “zvanični”) predstavnik svih aboliranih kokardaša i četničkih protuhrvata u našoj domovini Hrvatskoj – preobratio, osvijestio, prešao u drugu duhovnu i političku dimenziju i počeo konačno vjerovati – zakletom Ustaši  (mrtvom ili živom ako ga još negdje ima) Hehehe… Slijedom toga, dakle (zahvaljujući Škori i zakletom Ustaši), četničkog slavlja ove, ali i svih budućih godina, neće biti u Srbu, a i Plenković, njegovo dosadašnje “suho zlato”, očito je , gubi na značaju..(hehe).. moš mislit, napisao je Sačić.

Izvor: Priznajem.hr/PDN

Izvorni autor: Željko Sačić/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.