General Sačić: “Plenkoviću, za našu sirotinju i potrebite nema, ali ako nisi Hrvat, sve će Plenković dati”

09.03.2020. 15:53:00

Nakon što je hrvatski premijer Andrej Penković izjavio da je Hrvatska spremna prihvatiti dio djece koja u nehumanim uvjetima žive u izbjegličkim kampovima na grčkim otocima, te da ne vidi da bi itko razuman mogao biti protiv toga da i Hrvatska ne pomogne određenom broju djece koja žive u bitno drukčijim uvjetima nego što žive naša djeca, oštro je reagirao general Željko Sačić čiju izjavu prenosimo u cijeosti:

Sram te bilo, manipulatore karijeristični, protunarodni…Opet na štetu hrvatskog naroda…tome se čak i Njemci, te i Austrijanci, s debelim razlozima, protive..Pa naravno da smo mi Hrvati humani, sućutni, solidarni ljudi..ali ne trpimo tvoju bahatu, oholu, umišljenu samoživost, samovolju, na štetu svih građana Hrvatske. ..i to isključivo, za tvoj i račun briselske, globalističke elite.

Štetočina, neodgovorna, jesi li svjestan dalekosežnih posljedica te svoje ekskluzivne odluke? Koga si pitao..Hrvatski Sabor..? Hrvatski narod? Ili samo Božinovića..?..Kao i za Marakeš..u kojem ste i dogovorili:”spajanje mnogobrojne obitelji” .. Isto kao i kad si( glupo,nepotrebno) odgegao,po nalogu Junckera u Ukrajinu, “solit pamet” Putinu…na štetu Hrvata, posljedice svi vidimo..i danas.

Dakle,..za našu sirotinju i potrebite nema…niti za djecu, školarce, kao ni za stare, nemoćne..nema niti za dječje vrtiće, ni za domove za starije…ni za bolesne, niti za mlade obitelji.

Novorođene..nema lijekova za teško bolesne, ni za obrazovanje djece, njihov prijevoz do škola.., kako žive otočka djeca..?..nema za samozapošljavanje…niti za stambeno zbrinjavanje mladih (osim ako nisi u HNS-u..APN-u) ..prestrašno..Ali, ako nisi Hrvat…sve će Plenković dati…Tvoj mentor Sanader se isto tako bahatio…detuđmanizirao…”europeizirao”….pa eto ti ga danas.. Uči na tom primjeru..i pripremaj se.

Izvor: Nacionalno.hr/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.