General Sačić poručio Saši Broz: ” Sram te bilo, zatraži oprost u ime svog “dede”, zločinca, jedino to još trebaš učiniti”

08.01.2020. 13:38:00

Čistim književnim (hrvatskim) jezikom i uz to kulturnim izričajem (ćurka… j.b.nu sreću ) unuka Josipa Broza Tita dala si je samozadovoljstvo da se preko Facebooka oglasi i kao i više puta do sada stane u obranu lika i djela svojeg djeda, ali ovaj put njegove biste, koja kako piše smeta lijevima i desnima.

Uz njezin “obiteljski” osvrt sklepan zbrda s dola, u najmanju ruku ako je hrvatska kazališna redateljica, osnovno bi joj bilo da svoje pisarije na društvenim mrežama čini , u najmanju ruku razumljivim, hrvatskim jezikom, napisanim bez nervoze i vrištanja pa makar bio u pitanju i njezin djeda Josip Broz Tito.

Iako je gospođa Saša (Aleksandra) na Facebooku pobrala veliki broj najvjerovatnije (komunističkih) pobornika, na njezinu “ćurku” i na njezinu “j.b.nu sreću” odgovorio je, kako to obično i čini, bez pardona, sa činjenicama umirovljeni general Željko Sačić.

Evo što je napisao i poručio:

Daj ženo ..nek ti je deda stoput… i mi smo bili njegovi “pioniri”..”omladinci”…ispranih mozgova… Ali shvati…gad je ratnozločinački …na zvjerski..prabarbarski, neviđen (i nekažnjen) način ( Hudo jamski, žive zakopavao.) ..vojno nepotrebno pobio…sustavno, organizirano ..500 000 ljudi…pretežito Hrvata. .( bez suda,suđenja).

I to, njegovih ideoloških, političkih i vojnih neprijatelja.. sa njihovim obiteljima. .ženama, djecom…njihovim djedama i bakama. …sram te bilo ..zatraži oprost ..u ime svog “dede”. ..zločinca…to još jedino trebaš učiniti.

Izvor: Nacionalno.hr/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.