Glasnović HDZ-ove glasače nazvao ‘judama’: ‘Amnestirali su komunističko-četničke zločine i velikosrpski imperijalizam’

19.07.2020. 09:50:00

Rehabilitacija fašizma i veličanje Ravnogorskog četničkog pokreta, kvislinškog pokreta iz Drugog svjetskog rata, doživjela je svoj vrhunac jučer kada je u Bileći svečano otvoren i posvećen Ravnogorski park, projekt kipara Milivoja Bokića.

Ceremonija, kojoj je prethodio parastos u crkvi Svetog Save, počela je nadomak parka, postrojavanjem počasnog četničkog voda onako kako je tijekom Drugog svjetskog rata radio četnički vođa Dragoljub Draža Mihailović, osuđen i strijeljan 1946. zbog ratnih zločina i suradnje s okupacijskim vlastima.

O ovom događaju oglasio se i umirovljeni general Željko Glasnović nazvavši HDZ-ove glasače ‘hrvatskim judama’

”Tko god je dao glas HDZ-u ili je član ili ih podržao, amnestirao je komunističko-četničke zločine i velikosrpski imperijalizam. Hrvatske “jude”, dali ste glas za kulturni marksizam, boljševički sotonizam i uvođenje kulture smrti. Kad prispiju plodovi ovih pošasti, ne možete reći da niste znali.”, napisao je Glasnović.

Izvor: 7dnevno/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.