Gordan Lauc - Transmisija COVID-19 se može značajno smanjiti, možda čak i prepoloviti! (VIDEO)

25.03.2020. 20:02:00

Ono što vičem tjednima upravo je objavljeno u vrlo uglednom časopisu. U grijanim prostorima vlaga je vrlo niska što inaktivira mukoznu barijeru i potiče transmisiju virusa. Nakon objave u ovakvom časopisu to se smatra znanstvenom istinom.

Trebalo bi osigurati 40% vlage u bolnicama, uredima i sl.

Ovo je znanstvena istina.

 

Imate sve u filmiću koji sam snimio:

 

 

Prof. dr. sc. Gordan Lauc (Osijek, 1970) zaposlen je kao redoviti profesor u trajnom zvanju na Zavodu za  biokemiju i molekularnu biologiju. Sudjeluje u izvođenju nastave iz kolegija diplomskog studija Molekularna biologija s genetičkim inženjerstvom te Glikobiologija na poslijediplomskom studiju. Prof. Lauc provodi istraživanja u dva područja; glikoproteomici i forenzičnoj genetici i molekularnoj dijagnostici. U oba područja je prepoznat i priznat u svijetu, što potvrđuje velik broj pozvanih predavanja i međunarodnih istraživačkih konzorcija u koje je uključen. Jedan je od malog broja hrvatskih znanstvenika kojima je odobren istraživački projekt Instituta za zdravlje (NIH) SAD, koordinirao je ili bio jedan od glavnih istraživača na više od deset FP6 i FP7 projekata.

 

Izvor: Facebook profil

Autor: Ante Lauc

Foto: Fax

Izvorni autor: Pripremio: Ivan Remeta Johnny/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.