Gorio stan u Prečkom: 'Dim je bio ogroman. Susjedi trčali van'

26.02.2021. 21:23:00

Kako doznajemo, radilo se o požaru balkona u stanu na trećem katu zgrade u Prečkom. Brzom reakcijom vatrogasaca, požar je ugašen te nije bilo ozlijeđenih

U zagrebačkom kvartu Prečko, u petak oko 18 sati, prema službenim informacijama, došlo je do požara balkona na trećem katu zgrade u Tavankutskoj ulici. 

- Išla sam s Jaruna kada sam vidjela u daljini ogromni gusti dim. Bila sam sa suprotne strane pa nisam znala što se događa. Tek kada smo došli pred zgradu, vidjela sam vatru koja je sukljala s trećeg kata. Susjedi su u strahu trčali van iz zgrade - ispričala nam je čitateljica koja je poslala fotografije. 

Na sreću, nije bilo ozlijeđenih jer u tim trenucima nikog nije bilo u stanu. U gašenju su sudjelovala četiri vatrogasna vozila s 14 vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Zagreb, VP Žitnjak. Požar je ugašen u 18.26 te je u tijeku očevid.

Izvor: 24sata/Foto: čitatelj 24sata

Izvorni autor: Kristina Uremović/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.