Gradonačelniče Opara, zar je potrebno u ovoj krizi dodatno haračiti?

28.05.2020. 09:12:00

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara na samom početku mandata povećao je prirez na plaće građana Splita za 50% odnosno s 10% na maksimalnih 15% te nam odmah svima dao do znanja u kojem smjeru ide njegova politika. Nakon toga smo se naslušali mnogobrojnih obećanja o napretku Splita, a sve se nastavilo rušenjem Žnjana i gašenjem 400 radnih mjesta te uništavanjem našeg prelijepog grada. Osoba koje će u povijesti Splita ostati zabilježena velikim slovima kao najnesposobniji gradonačelnik pri kraju svog mandata ide dalje i to otimačinom od naših sugrađana. U doba kada nam prijeti nova kriza, turistička sezona je upitna, mnogi su zabrinuti za svoja radna mjesta, a čak i banke koje lihvare naše sugrađane odgađaju otplate kredita za 90 dana, gradonačelnik Opara želi uvesti naplatu parking mjesta za garaže u Vrazovoj i na Sućidru. Nažalost, to nije sve jer je Andro Krstulović Opara naložio podizanje godišnje grobne naknade za 50%, i time vama dragi sugrađani indirektno poručio da odgodite umiranje za neka bolja vremena. Pozivamo gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu da pokaže barem mali dio suosjećanja i ljudskosti u ovim neizvjesnim vremenima te da zaustavi naplaćivanje garaža koje su nove te trenutno iziskuju minimalno održavanje. Odgodite naplatu dok se trenutna situacija dodatno ne iskristalizira odnosno ne poboljša.  Još uvijek nije definiran model prema kojemu bi se trebala vršiti naplata parking mjesta u Vrazovoj i na Sućidru, ali ono što je sigurno jest da to će biti po modelu prema kojemu treba što više novca uzeti od građana Splita kako bi se zbrinuo preostali partijski podmladak. Mnogim našim sugrađanima prijeti mogućnost ostanka bez posla, stoga im gradonačelniče Opara nemojte i vi još dodatno otežavati i uzimati kruh iz usta kako bi napunili gradsku blagajnu. Vjerujemo da Vam je  mnogo lakše uzimati od građana nego ispuniti vlastita predizborna obećanja.

Gradonačelniče Opara, Split je glavni!

 

Mladež HSP-a Split

Izvorni autor: Mladež HSP-a Split

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.