Grlić Radman čestitao obljetnicu osnivanja HVO-a: Neka njihova žrtva nikada ne bude zaboravljena

08.04.2021. 14:43:00

‘Danas se s velikim ponosom prisjećamo Hrvatskog vijeća obrane, koje je osnovano 8. travnja 1992. kao vrhovno tijelo obrane hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini’, napisao je hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman.

Pripadnice i pripadnici Hrvatskog vijeća obrane dali su nesumnjivo presudan doprinos opstanku Bosne i Hercegovine kao suverene i neovisne države, te hrvatskog naroda na prostorima na kojima stoljećima žive. Nemojmo isto tako pritom zaboraviti njihov vrijedan doprinos oslobađanju okupiranih teritorija Republike Hrvatske u veličanstvenoj vojno-redarstvenoj operaciji Oluja.

Ova 29. obljetnica je također prilika da se s pijetetom prisjetimo svih onih koji su za slobodu hrvatskog naroda dali ono najvrijednije – svoje živote i svoje zdravlje. Neka njihova žrtva nikada ne bude zaboravljena, te ostane stalan podsjetnik zahvalnosti za slobodu!”, napisao je Grlić Radman.

[29. OBLJETNICA HRVATSKOG VIJEĆA OBRANE] Danas se s velikim ponosom prisjećamo Hrvatskog vijeća obrane, koje je...

Objavljuje Gordan Grlić RadmanČetvrtak, 8. travnja 2021.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:kamenjar/screenshot

Izvorni autor: Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.