Gvardiol potpisao za RB Leipzig!

28.09.2020. 19:57:00

Postignut je dogovor između Dinama i njemačkog prvoligaša, mladić i dalje ostaje na Maksimiru.

Ovoga je ponedjeljka postalo službeno, Joško Gvardiol postao je novi igrač njemačkog bundesligaša RB Leipziga. Dugo je trajala saga, trebalo se dogovoriti, ali kad je sve zgotovljeno, svi su odahnuli. Dinamo će u svoju blagajnu za ekstratalentiranog igrača dobiti sjajan novac, a opet će, sve do sljedećeg ljeta moći koristiti igračeve usluge. 

image
Gvardiol i Olmo s prijateljem Kristijanom Žagarom
PRIVATNA ARHIVA

Nakon objave potpisa petogodišnjeg ugovora s Crvenim bikovima, uslijedilo je vrijeme za formalne oproštaje na društvenim mrežama. RB Leipzig je svojski proslavio dolazak novog igrača, dok su iz Dinama poslali manje-više prozaičnu poruku...

- Čestitamo Jošku na potpisu ugovora i nadamo se da će ostvariti još puno uspjeha u dresu Dinama prije konačnog odlaska - napisali su iz Dinama.

I Gvardiol je, naravno, na svom predstavljanju, bio vrlo zadovoljan..

- Sretan sam što radim korak u smjeru RB Leipziga. Klub je jedan od najboljih u Bundesligi i ima čistu ideju u igri. Bilo mi je važno otići u klub koji će mi pružiti priliku da napravim sljedeće korake u svojoj karijeri profesionalnog nogometaša. To je upravo ono što utjelovljuje Leipzig. Klub je puno puta do sada dokazao kako se igrač ovdje može razviti i poboljšati. Zahvalan sam Dinamu što mi je dopustio transfer u Leipzig. Do finalnog prelaska u Leipzig davat ću sve od sebe za Dinamo - rekao je mladić koji će još ovu sezonu ostati na Maksimiru.

Izvor: sportske.jutarnji.hr/Foto: RB LEIPZIG

Izvorni autor: Sportske novosti

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.