HAK: Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje

26.09.2019. 08:15:00

ZAGREB, 26. rujna 2019. (Hina) - Magla jutros mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Gorskom kotaru, a kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje.

Promet je pojačan na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji povremeno mogući na dionicama cesta gdje traju radovi. HAK vozače upozorava da trebaju prilagoditi brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavati sigurnosni razmak između vozila.

Zbog izgradnje rotora u Svetoj Nedelji zatvoren je čvor Sveta Nedelja na autocesti A3 Bregana-Lipovac. Promet je sa čvora Sveta Nedelja presumjeren na čvor Bobovica, a iz smjera Zagreba na izlazni krak čvora Jankomir za Rakitje/Kerestinec.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, do 27. rujna, od 22 sata do 6 sati ujutro zatvarat će se pojedine dionice, zbog pregleda tunela: 26.09. dionica od čvora Vrbovsko do čvora Ravna Gora – smjer Rijeka; a 27.09. dionica od čvora Bosiljevo I do čvora Vrbovsko – smjer Zagreb.
Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

(Hina) pp ymć

Izvor: Foto:Pixabay (ilustracija)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.