HAK: Predmet na A3, između Križa i Popovače

18.08.2022. 08:53:00

Predmet je na kolniku na autocesti A3 između odmorišta Križ i čvora Popovača u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat pa iz HAK-a korisnike mole za pojačan oprez.

Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.

Do 18. kolovoza na državnoj cesti DC1 Gračac-Knin zabrana je prometa za teretna motorna vozila i autobuse i sva ostala vozila čija ukupna masa premašuje 3,5 tone (zbog radova na nadvožnjaku Sučević). Obilazak: Gračac-Obrovac-Benkovac-Knin (DC27-DC56-DC59-DC1, u dužini od oko 115 km). Ostala vozila prometuju naizmjence, uz semafore.

Od 18. do 22. kolovoza do 7 sati zbog izvođenja radova (asfaltiranja) u Ormožu (Republika Slovenija) za teretna vozila bit će zatvorena prometnica Ormož - Granični prijelaz Trnovec.

U pomorskom prometu nema poteškoća.
 

(Hina)

Izvor: HAK/PDN/Foto:snimka zaslona/videozid/HAK

Izvorni autor: HINA/HAK

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.