Hodnja novih vođa Hrvatske vojske iz Udbine do Knina

01.11.2020. 20:16:00

Hodnja polaznika Središta za razvoj vođa „Marko Babić“ na trasi dugoj 88 kilometara predstavlja vrhunac njihove šestotjedne obuke

Polaznici obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa “Marko Babić” i djelatnici Središta za razvoj vođa “Marko Babić” u ponedjeljak, 2. studenoga 2020. u vojarni “Josip Jović” u Udbini, s početkom u 5.00 sati, započinju dvodnevnu hodnju od Udbine do Knina u trajanju od 36 sati.

Hodnja pripadnika Hrvatske vojske predstavlja vrhunac njihove zahtjevne šestotjedne obuke koja je započela 28. rujna, a na trasi dugoj 88 kilometara, 58 polaznika Središta za razvoj vođa “Marko Babić” proći se područje Ličko-senjske, Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Predstavnicima medija praćenje hodnje polaznika obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa “Marko Babić”, bit će omogućeno u ponedjeljak, 2. studenoga 2020. na sljedećim lokacijama:

  1. Početak hodnje: Toranj u vojarni Josip Jović, Udbina
    (dolazak predstavnika medija najkasnije do 4.45 sati).
  2. Ulazak Hrvatske vojske u Gračac: ploča na ulazu u Gračac iz smjera Knina
    (dolazak predstavnika medija najkasnije u 14.30 sati).
  3. Kraj prvog dana hodnje: Otrić, ulazak u taborišnu prostoriju
    (dolazak predstavnika medija najkasnije u 20.15 sati).

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje hodnje da svoj dolazak prijave na e-mail: infor@morh.hr najkasnije do nedjelje, 1. studenoga do 19 sati, s naznakom za koju se lokaciju praćenja hodnje prijavljuju.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj novinarske/osobne iskaznice i broj mobitela.

Osoba za kontakt je narednik Antonio Cesarec, mobitel: 091/7394-905.

Izvor: morh.hr/Foto: fah

Izvorni autor: morh.hr

Autor: