Horor na A3: Kazaljka na Passatu koji je udario u ralicu zaustavila se na 180 km/h?!

01.02.2021. 14:04:00

Kako smo neslužbeno doznali, na mjestu nesreće gdje je automobil udario u ralicu nije bilo tragova kočenja. Preminuo je muškarac (44), državljanin BiH u Passatu slovenskih registarskih oznaka

U strašnom sudaru na zagrebačkoj obilaznici u ponedjeljak ujutro poginuo je vozač Passata. Policija je objavila da je poginuli 44-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je bio u autu slovenskih registracija. Vozio je lijevom trakom u smjeru zapada. Kod Kosnice se zabio u ralicu koja je također bila u lijevoj traci i imala je upaljena rotacijska svjetla.

Poginuo na mjestu

Kako smo neslužbeno doznali, na mjestu nesreće gdje je automobil udario u ralicu nije bilo tragova kočenja, a kazaljka na Passatu bila je zaglavljena na 180 km/h. 

Sudar je bio između čovora Kosnica i Jakuševec.

Nastala je kolona od šest kilometara koja se kasnije raščistila.

Kod Rugvice se zabio u blok ispred naplatnih

U drugom sudaru pred naplatnom postajom Zagreb istok u smjeru Bregane auto je u 5.40 udario u betonsku prepreku ispred naplatne kućice. Četvero ljudi je u bolnici, zasad se ne zna težina njihovih ozljeda.

Izvor: 24sata/Foto: Marin Tironi/PIXSELL/ čitatelj 24sata

Izvorni autor: Marko Šnidarić, Bogdan Blotnej/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.