Horor u Varaždinu: Bul terijeri ozlijedili ženu i njenog psa

31.05.2022. 13:04:00

GRAĐANI SNIMILI SVE

Psi su napali velikog švicarskog planinskog psa koji je tom prilikom zadobio ozljede po vratu i glavi, dok je njegova 67-godišnja vlasnica zadobila ogrebotine i natučenja pokraj oka

Varaždinska policija izvijestila je o incidentu koji se dogodio u subotu u ulici Zrinskih i Frankopana iza stambene zgrade na livadi, kada su dva psa pasmine bul terijer napali drugog psa i njegovu 67-godišnju vlasnicu, prenosi 24sata .

Stravičnom događaju su svjedočili brojni stanari okolnih zgrada.

Psi su napali Velikog švicarskog planinskog psa koji je tom prilikom zadobio ozljede po vratu i glavi, dok je njegova 67-godišnja vlasnica zadobila ogrebotine i natučenja pokraj oka.

Ozlijeđena je dok je pokušavala razdvojiti pse, a zatražila je i veterinarsku pomoć za psa, dok će naknadno zatražiti i liječničku pomoć za svoje ozljede. Policija je odgovornoj 26-godišnjakinji izdala prekršajni nalog zbog prekršaja iz članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, za koje je propisana novčana kazna do 200 nekadašnjih njemačkim maraka.

Na snimci koju je snimio stanar obližnje zgrade, vidljivo je kako su psi ustrajali u napadu te ih je više osoba pokušavalo razdvojiti te je prava sreća da napadnuta žena i njezin pas nisu zadobili puno teže ozljede.

Snimku napada, koja je vrlo uznemirujuća, možete vidjeti na podrtalu Epodravina.hr. 

Izvor: 24sata/Foto: epodravina.hr

Izvorni autor: ePodravina/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.