HOSOVCI OVOJ FOTKI UMIRU OD SMIJEHA! ‘Kao da su ugledali koronu, a ne zastavu’

23.01.2023. 18:32:00

Ovih dana obilježava se VRO Maslenica, jedna od najvažnijih operacija u Domovinskom ratu. Unatoč žestini i gubicima, Hrvatska je izvojevala pobjedu i tako utrla put oslobodilačkoj operaciji Oluja. Smrtnih stradavanja bilo je s obje strane, pri čemu je neprijateljskih vojnika poginulo znatno više.

Govoreći o akciji Maslenica, nemoguće je ne govoriti i ne prisjetiti se 127 hrvatskih branitelja koji su u toj operaciji izgubili živote. Ipak, nitko nije mogao slutiti da će u tužnoj prigodi polaganja vijenaca na zadarskom groblju, nastati fotografija koja je nasmijala sve one koji su je vidjeli, a osobito glavne protagoniste ove priče, bivše pripadnike HOS-a.

Zastava im nikako “nije sjela”

Naime, fotografirajući ovaj događaj, Željko Krišto (pripadnik HOS-a Livno), nije ni slutio kako će ovjekovječiti ministara Božinovića i Banožića koji s pomalo “bljutavim” izrazom lica promatraju razvijenu HOS zastavu.


Foto: Željko Krišto

“Izrazi lica govore više od tisuću riječi”, kaže autor fotografije koja je kod nekih izazvala gorčinu, a kod nekih smijeh:

“K’o da su koronu ugledali”, duhovito je komentirao jedan od hosovaca.

Foto: Željko Krišto

 

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: S.V./Foto: Željko Krišto

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.