HRVATICE STRADALE U BEOGRADU: Ponudio im prijevoz, pa ih zaključao i opljačkao

24.10.2022. 19:08:00

Dvije Hrvatice opljačkane su u Beogradu tijekom jednog izlaska. Priča o tome kako je došlo do prevare objavljena je na Instagram stranici Moj Beograd, a prenosi je Večernji list

Prema navodima iz te objave, djevojke je navodno prevario jedan mladić koji im je samoinicijativno ponudio prijevoz od kluba na Savi do stana na Altini. Vozilo kojim ih je odvezao mladić snimljeno je nadzornom kamerom, a na njemu nema nikakvih taksi oznaka.

– Dvije djevojke iz Hrvatske su u petak navečer opljačkane od strane nekog dečka koji im je ponudio pomoć da ih odveze od splava oko 3.15 ujutro. Kada ih je dovezao na Altinu tražio je da plate 22.000 dinara (oko 1400 kuna nap.a.). Kada su odbile zaključao je vrata i prijetio im, na kraju su platile, a jednoj je ispao telefon koji je on uzeo i nije ga želio vratiti. Izbacio ih je iz auta i otišao. Imam i snimku kamere u ulici gdje ih je ostavio ali se nažalost ne vidi registracija vozila ali možda netko može prepoznati ili je imao slično iskustvo. Prijavljeno je policiji – navedeno je na stranici Moj Beograd, prenosi Kurir.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:commons.wikimedia.org

Izvorni autor: Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.