HRVATSKA - SLOVAČKA (uživo od 20.45) Stigli sastavi, Dalić napravio četiri promjene u prvih 11

11.10.2021. 19:25:00

HRVATSKA - SLOVAČKA (uživo od 20.45)

HRVATSKA: Livaković - Stanišić, Vida, Gvardiol, Barišić - Brozović, Modrić - Ivanušec, Pašalić, Perišić - Kramarić

SLOVAČKA: Rodak - Koscelnik, Šatka, Škriniar, Hancko - Hrošovsky, Kucka - Schranz, Hamšik, Haraslin - Almasi


19.00: Zlatko Dalić može biti zadovoljan dosadašnjim učinkom Vatrenih:

"Neće biti lako protiv Slovačke. Iznimno poštujem momčad koja ima ŠkriniaraKucku Hamšika. Vrlo su opasni. Međutim, bez obzira tko igrao, mi moramo gledati sebe i dati svoj maksimum. Veoma sam zadovoljan kako smo igrali protiv Cipra. Jedini je minus Kovačićev žuti karton zbog kojega će propustiti ovaj meč sa Slovačkom. Sve ostalo bilo je u redu, igrači su bili strpljivi, koncentrirani i odgovorni tijekom cijeloga susreta."

18.30: Izbornik slovačke reprezentacije Štefan Tarkovič najavio je susret:

"Protiv Rusije smo odigrali najbolji susret otkad sam ja trener. Ipak, nije bilo dovoljno, nismo zabili, promašili smo velik broj šansi. Rekao sam da ćemo početi dobivati bodove kada podignemo nivo naše igre, međutim to se još nije dogodilo."

Podsjećamo, u prošlome su kolu Slovaci izgubili s 1:0 od Rusije. Jedini pogodak bio je zapravo autogol Milana Škriniara u 24. minuti.

18.00: Stigao nam je sastav Hrvatske za večeras! Umjesto Livaje u vršku napada krenut će Kramarić, a mjesto na desnom krilu zauzet će Luka Ivanušec. Također, prilika na lijevom beku očekuje Bornu Barišića, a Borna Sosa bit će na klupi. U odnosu na prvih 11 protiv Cipra vratio se i Domagoj Vida na poziciju stopera, na klupu je preselio Duje Ćaleta Car, a Mario Pašalić je na mjestu ofenzivnog veznog odmijenio Nikolu Vlašića.

image
 SN

Izvor: sportske.hr/Foto: Afp

Izvorni autor: Sportske novosti

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.