Hrvatski Bedem poziva za pokretanjem nacionalnog zajedništva, domoljubno osviještenih stranaka i inicijativa

25.04.2021. 18:57:00

Prije nepune četiri godine nacionalne i suverenističke snage okupile su se oko inicijativa "Istina o Istanbulskoj" i "Narod odlučuje". Cilj ovih inicijativa bio je zaštita interesa hrvatskog naroda od nametnutnih ideologija raznih svjetskih i europskih interesnih skupina.

Nakon omalovažavanja vladajućih struktura i medijskog ignoriranja ostvaren je dobar rezultat na izborima za Europski parlament 2019. godine. Tada je istaknuta i želja za pokretanjem nacionalnog zajedništva i promjenom sluganskih politika koje su se u Hrvatskoj izmjenjivale u proteklih 20 godina.

To zajedništvo se nastavlio nakon kandidature Miroslava Škore za predsjednika Republike Hrvatske te priključenjem Mosta i ostalih nacionalno osviještenih stranaka i inicijativa. Na predsjedničkim izborima ostvaren je odličan rezultat koji je probudio nadu hrvatskog naroda u promjene. Nažalost, to zajedništvo se nakon izbora nije nastavilo već su započeti teški pregovori koji su rezultirali rascjepkanim izlaskom na parlamentarne izbore. lako rezultat nije bio loš, cilj nije ostvaren jer se nije moglo utjecati na sastav vladajuće većine, a samim time nisu mogle biti ni potaknute očekivane promjene.

Stoga vas molimo da izvučete poruku iz grešaka koje su napravljenje na parlamentarnim izborima, zatomite vaša ega te sjednete za stol i dogovorite se u interesu hrvatskog naroda koji vapi za promjenama. Tako primjence Vukovar zbog vaše razjedinjenosti može politički pasti u ruke onih koji su ga razorili i okupirali 1991. godine. Postoje i mnogi drugi primjeri gdje se mogu udariti novi temelji zajedništva i stvaranja respektabilne političke opcije koja bi onda u skorije vrijeme mogla preuzeti odgovomost za vođenje države. Još vas jednom molimo da postignete dogovor oko stvaranja zajedničke političke opcije u ime svih onih koji su svoje živote ugradili u temelje naše države i koji se nisu dijelili nego su kao jedan stali u obranu domovine.

Neka nas zajedništvo naših branitelja vodi prema novim pobjedama!

Predsjednica

Rozalija Bartolić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.