HRVATSKI SUVERENISTI: Prvosvibanjski igrokaz u režiji Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića

01.05.2020. 14:18:00

PRIOPĆENJE

Hrvatski suverenisti poslali su priopćenje u kojemu navode kako je današnji incident igrokaz u režiji predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“S obzirom da se bliže izbori, HDZ i SDP se vraćaju prokušanom receptu ostanka na vlasti – svađanju naroda. HDZ i SDP nemaju odgovor na pitanje zašto je Hrvatska po gospodarskom razvoju, po konkurentnosti i po razvoju poduzetništva na začelju europskih zemalja, zašto se u Poljsku vraćaju mladi Poljaci, a iz Hrvatske mladi odlaze, zašto Mađarska bilježi rast nataliteta za 20% a Hrvatska izumire, zašto ostale europske zemlje imaju razvijenu poljoprivredu, a mi ovisimo o uvozničkom prehrambenom lobiju.

Umjesto odgovora na ta pitanja, HDZ i SDP provociraju podjele u hrvatskom društvu te se nadaju da će se birači “zakopati u rovove”, zaboraviti na prethodno navedena ključna pitanja i birati HDZ, kao “najsigurnijeg borca protiv SDP-a” i SDP kao “najsigurnijeg borca protiv HDZ-a”.

Da apsurd ovog igrokaza bude veći, istovremeno taj HDZ i SDP dogovaraju veliku koaliciju. Iskustvo nam je pokazalo da i jedni i drugi, i HDZ i SDP, nemaju problema nakon izbora s neprincipijelnim koalicijama i prelijetanjima.

Jedini problem HDZ-a i SDP-a je što podcjenjuju hrvatski narod. Zato mi, Hrvatski suverenisti pozivamo još jednom na zajedništvo svih suverenističkih snaga u Hrvatskoj jer zajedno možemo učiniti Hrvatsku suverenom, snažnom i sretnom državom.

Izvor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.