Hrvatskom branitelju osiguran krov nad glavom u samo dva tjedna

09.02.2024. 20:48:00

Hrvatskom branitelju, dragovoljcu Domovinskog rata i pripadniku treće i pete gardijske brigade  Ivanu Lajtmanu izgorjela je kuća dok je spavao, a u samo dva tjedna uspješno mu je riješeno stambeno pitanje.

 

U povodu toga je Zajednica Udruga Veterana Vojne Policije iz Domovinskog Rata RH je na svojoj facebook stranici objavila zahvalu institucijama Hrvatske države a posebno : Ministarstvu hrvatskih branitelja na čelu sa podpredsjednikom hrvatske Vlade i ministrom Tomom Medvedom, Gradu Vinkovcima na čelu s gradonačelnikom Ivanom Bosančićem, Caritasu Vinkovci, članovima Udruga veterana Vojne policije, članovima Udruge 3.gbr., članovima  Udruge 5.gbr i svim ljudima dobre volje.

Ivan Lajtman  je kazao kako je više nego zadovoljan ishodom i brzinom kojom se sve riješilo posebno ističući kako je prvenstveno zahvalan predsjedniku Zajednice Udruga Veterana Vojne Policije iz Domovinskog Rata RH Josipu Adžiću koji je sve pokrenuo, te ministru Medvedu  koji je poduzeo sve mjere da bi se stambeno pitanje riješilo kao i svima koji su pomogli.

Naime, Ivanu Lajtmanu je kuća izgorjela početkom ove godine kada je Lajtman prije spavanja naložio vatru, ali je dimnjak bio neispravan i grede stare što je prouzrokovalo požar. Nasreću, Lajtmana je pas probudio  i spasio mu život.

Ovako je izgledalo početkom godine., a sad je Bogu hvala hrvatski branitelj Ivan Lajtman dobio novi krov nad glavom.

 

Facebook

A sad je, Bogu hvala, hrvatski branitelj Ivan Lajtman dobio novi krov nad glavom.

Facebook

Također, Zajednica Udruga Veterana Vojne Policije iz Domovinskog Rata RH uputila je zahvalu Veterana Vojne policije Općini Šolta i  načelniku  Šolte Nikoli Cecić Karuziću  na donaciji medicinskog kreveta s madracem i elektromotorom Hrvatskom branitelju iz Rogača.

Izvor: Braniteljski portal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.