HSP podružnica Split: Kuda ideš Splite???

12.06.2024. 17:58:00

Za Dan Državnosti na nekim prostorima grada Splita nisu izvješene Hrvatske zastave, a sada se želi zabraniti gledanje našeg ponosa, naših Vatrenih. S druge strane pjevaju se pjesme po šumama i gorama s obilježjima koje su nosili agresori  na Hrvatsku, od kojih su ginuli i ranjavani naši branitelji. Ističemo i da se u Splitu na Marulićevim danima vršljaju srpska pozorišta.

Ukoliko se Bojan Ivošević ne ispriča i ukoliko gradske vlasti ne dopuste gledanje naših VATRENIH na javnim prostorima, zatražit ćemo tematsku sjednicu Gradskog vijeća grada Splita.

Ukoliko i nakon tog Bojan Ivošević bude imao podršku, pozvat ćemo sve ljude koji vole naše Vatrene da dopuštenim demokratskim metodama prekinemo samovolju pojedinaca ma tko oni bili.

Zajedno do pobjede!

Izvorni autor: HSP Split/Foto:FB/Visit Split

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.