HSP Split: Kome smetaju hrvatske svetinje?

21.10.2024. 14:12:00

Nakon što je prošlog tjedna glavni grad Hrvatske osvanuo s plakatima Revolucionarne komunističke internacionalne organizacije kojima pozivaju na dvodnevno sudjelovanje u školi komunizma, danas se u Splitu na još ogavniji način nastavilo veličanje komunističkog zločinačkog sistema.

Spomenik IX. Bojne HOS-a „Rafael vitez Boban“ koji je u Splitu postavljen u čast 46 poginulih pripadnika, ali i svih onih 2.500 pripadnika koji su bili njezin dio jutros je ponovno bio meta onih koji se nisu pomirili sa stvaranjem Republike Hrvatske. Svoj pohod prepun mržnje nastavili su i na muralu HEROJA Thomasa Crowleya, rođenjem irca, koji je disao i svoj život dao za Hrvatsku.

Išarati zvijezdom petokrakom spomenik IX. Bojne HOS-a i mural Thomasa Crowleya mogu samo oni kojima mjesto nije u našoj domovini.

Foto: Dalmatinski portal

Ovom prilikom upućujemo poruku svima koju veličaju Josipa Broza Tita i zvijezdu petokraku:

'Temelj hrvatske države je obrambeni i oslobodilački Domovinski rat u kojem smo se upravo borili protiv zločinačke zvijezde petokrake. Hrabri hrvatski sinovi nosili su krunicu oko vrata, pušku u ruci, a u srcu ljubav prema svome domu i domovini.

Znani i neznani drugovi, vi koji ste malo antifašisti, malo partizani pa ste ponekad čak i hrvati, znamo da jugoslavenski duh uvijek živi i prevladava u vama i vašim istomišljenicima.

Ono po čemu je najprepoznatljivija vaša zvijezda petokraka jest jedan od deset najvećih masovnih ubojica i zločinaca 20-og stoljeća, zloglasni Josip Broz Tito.  Kada želimo pronaći određene podatke o  njemu na uvijek se pokraj njegova imena uvijek pojavljuje definicija da je komunistički diktator i masovni ubojica.

Ono po čemu se možemo sjećati Josipa Broza Tita jesu pokolj na Bleiburgu, križni putevi,  mnoge otkrivene i neotkrivene jame (Huda, Kevina, Husina...),  obračun s hrvatskim proljećarima, zloglasni logori (Goli otok, Lepoglava itd.),  ubojstva i progoni emigranata... 

Veličanje Josipa Broz Tita i njegove zvijezde petokrake znači odobravanje i podržavanje masovnih ubojstava, likvidacija političkih neistomišljenika, progona, tortura, zatvaranja, robijanja i svih metoda koje je koristio zloglasni komunistički sistem.

Iako je i službeno proglašen jednim od najvećih zločinaca u 20. stoljeću izgleda da još uvijek ima svoje istomišljenike i sljedbenike koje se ne kažnjava za nedjela“.

Ovim putem pozivamo nadležne institucije da napokon pronađu naredbodavce i izvršitelje ovih sramotnih nedjela jer u suprotnom se upućuje poruka da se ovakvo ponašanje odobrava.

Njihov heroj je Josip Broz Tito sa zločinačkom zvijezdom petokrakom, a naši HEROJI su svi oni koji su svoje živote položili na oltar Domovine kao i oni koji su to bili spremni učiti.

„Za njih se pomoli, nek nam braća znaju, HEROJI se nikad ne zaboravljaju“

 

HSP Split

Izvorni autor: PDN/HSP Split/Foto: Dalmatinski portal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.