HSP Split odao počast Ocu Domovine!

23.05.2022. 13:23:00

Hrvatska stranka prava - Podružnica Split obilježila je 199. rođendan Oca Domovine Ante Starčevića. Članovi HSP-a Podružnice Split su paljenjem svijeća i polaganjem vijenca u Ulici Ante Starčevića na križanju s Ulicom Ivana Gundulića odali počast Ocu Domovine, velikom političaru i utemeljitelju Stranke prava. Predsjednik HSP-a Podružnice Split g.Ante Grubišić se u uvodnom govoru zahvalio svima na dolasku i istaknuo da je dr.Ante Starčević bio i ostao velik u svemu te je minutom šutnje odana počast Ocu Domovine, našim braniteljima kao i svima onima koji su svoj život utkali u neovisnu i suverenu državu Hrvatsku.

Samom obilježavanju trebala je nazočiti i Glavna tajnica HSP-a gđa. Marina Logarušić koja je nažalost zbog zdravstvenih problema u obitelji bila spriječena doći u Split. Grubišić je pozvao nazočne  da posjete štand HSP-a Podružnice Split koji se nalazi na dnu Marmontove ulice (početak Rive) gdje svi zainteresirani mogu ispuniti anketni upitnik i upoznati se s aktivnostima HSP-a. Obilježavanju ove značajne obljetnice osim članova HSP-a Podružnice Split su nazočili i predstavnici HSP-a Podružnice Omiš,  Županijskog HSP-a, Hrvatskih suverenista te simpatizeri i poštovatelji lika i djela Ante Starčevića.

U čast 199. rođendana Oca domovine dr. Ante Starčevića,danas je prvi put javno predstavljen novi sustav HSP grada Splita. Novi sustav se sastoji od Putujuće Govornice i internet stranice koji djeluju u sinergiji s ostalim aktivnostima. Putujuća Govornica ima stručni stožer sastavljen  od stručnih i moralnih osoba s najboljim demokratskim standardima. Svi su rezultat javnog natječaja, a ne stranačkog postavljenja.

Izvorni autor: Ante Grubišić/HSP Podružnica Split

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.