HSP u Zadarskoj županiji nastavlja sa osnivanje svojih podružnica, osnovana podružnica i u Biogradu

27.01.2021. 21:50:00

U utorak 26. siječnja 2021. godine osnovana je gradska podružnica HSP-a Biograd te se na taj način nastavlja sustavno širenje pravaštva na području Zadarske županije.

Za predsjednika gradske podružnice HSP-a Biograd na Moru izabran je Senad Salihović, magistar agronomije, kao i sva Statutom predviđena tijela. 

Izbornom zboru gradske podružnice HSP-a Biograd nazočili su i stranački dužnosnici s područja Zadarske županije.

Iznimno mi je drago da se pravaštvo ponovno budi i nalazi svoj prostor na području Zadarske županije, što dokazuje sustavno osnivanje novih podružnica. Uvjeren sam, kako ćemo svojim radom, zalaganjem i naravno na “krilima“ mladih snaga, unijeti jedno osvježenje i dodatnu snagu na političku scenu naše županije kao i u gradu Biogradu te se nadam da ćemo na taj način postati nezaobilazan politički faktor – ističe Salihović.

 

Hrvatska stranka prava

Izvorni autor: HSP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.