Milan objavio priopćenje o težini Rebićeve ozljede, stiglo je mnogo dobrih vijesti

28.09.2020. 20:02:00

Ništa nije slomljeno ni napuknuto, osim dislokacije lakta nema dodatnih problema.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić morao je izaći u nedjeljnom dvoboju svog AC Milana protiv Crotonea (pobjeda 2:0). Izlazak se dogodio u 57. minuti nakon što je, kako se tada pretpostavilo, Vatreni ofanzivac slomio ruku. Izgledalo je jako loše, a tada je postalo jasno da će morati propustiti sljedeće okupljanje hrvatske reprezentacije.

Dan nakon incidenta stigli su rezultati CT-skeniranja i ostalih dosad obavljenih pretraga. Iz redova negdašnjeg europskog prvaka objavili su da je ustanovljena dislokacija lijevog lakta, ali uz nekoliko dobrih vijesti. Nije se dogodila nikakva teža ozljeda, napuknuće ili prijelom, a nema niti nekih dodatnih neurovaskularnih oštećenja...

To je svakako dobra vijest, a kraj Milanovog priopćenja govori da će se Rebić za deset dana pojaviti na novoj kontroli da se vidi ide li cijela stvar s laktom na bolje.

Jasno, nećemo ga moći gledati s Vatrenima u čak tri dvoboja kroz listopad, ali je nakon jučerašnjih snimki ozljede stigao koloplet pozitivnih vijesti o tome da se ipak ne radi o slučaju koji bi ga maknuo s terena na dulje vrijeme.

Izvor: sportske.jutarnji.hr/Foto: MAURIZIO LAGANA

Izvorni autor: Sportske novosti

Autor: