HVIDR-a podržala HDZ na parlamentarnim izborima

03.07.2020. 17:50:00

HVIDR-a RH ovom prigodom zahvaljuje na dosadašnjoj suradnji svim hrvatskim ratnim vojnim invalidima i članovima njihovih obitelji, kojima je naša Domovina na srcu, te ovim putem, temeljem Odluka Glavnog odbora HVIDR-a RH, pozivamo sve naše članove da u duhu zajedništva utemeljenog na ostavštini prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, prepoznaju ovaj presudni trenutak i izađu na izbore 5. srpnja 2020., te daju svoj glas Hrvatskoj demokratskoj zajednici.            

 Kao što su se hrvatski branitelji u pravom trenutku ujedinili i stali u obranu naše Domovine, duboko vjerujemo da će i danas, svi hrvatski branitelji prepoznati dokazane  državničke sposobnosti aktualnog premijera i predsjednika jedine iskrene stranke, prateći program dr. Franje Tuđmana, jedine stranke koja je radila na zajedništvu i poštovanju svih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, u svrhu zaštite digniteta Domovinskog rata i ugleda Hrvatske u svijetu.

Pozivamo Vas da mudro iskoristite svoj glas na izborima, te ne dozvolite da za premijera bude izabran čovjek kojemu je bliži komunistički diktator Tito od dr. Franje Tuđmana.

Nedopustivo je da premijer postane osoba koja ne zna odgovoriti na izazove modernog društva, osoba koja lažima prikriva svoju nesposobnost, koja dokazano ne zna odgovoriti na primarne ciljeve usmjerene ka zaštiti zdravlja i života građana Republike Hrvatske.

Ne zaboravimo da se radi o osobi koja dolazi iz stranke koja je 1991. godine glasala protiv hrvatske suverenosti i samostalnosti, a koju podržavaju stranke i pojedinci koji su osim gore navedenih zajedničkih stavova, davali opasne izjave da je naša zemlja izvršila agresiju na BiH, koji su nas sramotili u svijetu sa duhovima nekakvih ustaških guja  i sličnim protuhrvatskim izjavama.

Radi svega navedenog, ujedinimo se u zajedničkom cilju, izađimo na izbore u nedjelju 5. srpnja i dajmo svoj glas jedinoj hrvatskoj državotvornoj stranci i aktualnom premijeru Andreju Plenkoviću, u svrhu očuvanja i promicanja digniteta Domovinskog rata i ugleda naše države u Republici Hrvatskoj i svijetu, priopćeno je iz HVIDRA-e.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.