I Josip Đakić prima naknadu za odvojeni život. Razveden je i ima tri odrasla sina

17.02.2022. 08:38:00

SDP-ovi saborski zastupnici Arsen Bauk i Peđa Grbin, prema svemu sudeći, rekorderi su u korištenju i manevriranju kroz sve raspoložive povlastice političara.

Iako obojica više od 10 godina žive u Zagrebu, s njima žive i njihove obitelji, partnerice su im zaposlene u Zagrebu te su tu dobili djecu, nikad nisu promijenili prebivalište pa je Bauk tako i dalje prijavljen na Braču, a Grbin u Puli.

Međutim, nisu oni jedini. Među dužnosnicima koji su koristili naknadu za odvojeni život je i HDZ-ovac Josip Đakić, koji se naknade nije odrekao nakon razvoda.

“Koristim naknadu za odvojeni život i nakon razvoda. U čemu je problem? Iznenađen sam pitanjem. Tri dana sam u Zagrebu, ispunio sam sve obrasce i to ide po automatizmu. Ne koriste je, valjda, oni koji žive s obitelji. Nisam htio kupiti stan u Zagrebu. Kupio sam dva apartmančića na Šolti”, kazao je Đakić za Jutarnji list.

Đakić ima tri odrasla sina.

Izvor: n1/ Foto: n1

Izvorni autor: N1 Info

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.