ILČIĆ: HDZ je postao toliko neautentična i slaba stranka da ne može pobijediti čak niti SDP

06.01.2020. 17:41:00

‘HDZ je sa svojim vodećim licima Plenkovića i Kolinde postao anemična, neautentična i slaba stranka’, poručio je Ilčić.

Ladislav Ilčić iz Hrvatskih suverenista komentirao je rezultat jučer održanih predsjedničkih izbora. Za pobjedu Zorana Milanovića, koji je osvojio 52,7% glasova, i poraz Kolinde Grabar Kitarović, koja je zadobila 47,3% glasova birača, okrivio je HDZ.

– Neki su rekli: “Ako ne želite da komunisti dođu ‘na vlast’, glasujte za HDZ jer samo HDZ može pobijediti SDP!” To očito je nije tako. HDZ je sa svojim vodećim licima Plenkovića i Kolinde postao toliko anemična, neautentična i slaba stranka da ne može pobijediti čak niti SDP kojeg je predstavljao najgori premijer u hrvatskoj povijesti.

Višestoljetna povijest pokazala je da je hrvatski narod prosperirao samo kad se držao nekih temeljnih općeljudskih i nacionalnih vrijednosti. Zato SDP i njezinu politiku ne može pobjeđivati anemični HDZ, već samo autentična suverenistička opcija koja promiče te temeljne nacionalne i općeljudske vrijednosti – poručio je Ladislav Ilčić.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:FaH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.