Imitirao predsjednicu pred kokošima: 'Otići ćete na obuku i nesti 8 jaja dnevno'

19.12.2019. 10:21:00

- Narode moj, koke moje Hrvatice i kokani Hrvati, došla sam ovdje kod vas jer sam ista kao i vi... Znam kako vam je teško iza te željezne žice. I ja sam odrasla iza željezne zavjese - započinje muškarac, pa obećava da će njihov kokošinjac biti kao oni u Švicarskoj

Društvenim mrežama proširio se video u kojemu jedan muškarac s plavom perikom imitira predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović i drži govor kokošima u kokošinjcu, uz zastave RH i HDZ-a.

"Moja susjeda Kokolinda drži motivacijski govor kokama" naziv je videa koji je prekjučer na Facebooku objavio korisnik Valeri Mirosnicenko.

- Narode moj, koke moje Hrvatice i kokani Hrvati, došla sam ovdje kod vas jer sam ista kao i vi... Znam kako vam je teško iza te željezne žice. I ja sam odrasla iza željezne zavjese - započinje, pa obećava da će njihov kokošinjac biti kao oni u Švicarskoj.

- Sve sam dogovorila da odete vani na obuku pa da se vratite u ovaj kokošinjac i da nesete osam jaja dnevno - kaže također Valeri aludirajući na predizborna obećanja predsjednice i kandidatkinje na izborima.

Ovaj video dosad ima oko 4100 lajkova i ostalih reakcija, podijeljen je oko 5800 puta, a sudeći po reakcijama mnoge je nasmijao.

Izvor: Večernji.hr/Foto:facebook

Izvorni autor: Bojan Arežina

Autor: